Logo
Logo

ENERGI-MEDICIN

Foredrag om Energi-Medicin

Hvad er energi-medicin?

De fleste vil tro, at der er tale om medicin til at indtage. Men energi-medicin er noget helt andet. Energi-medicin tager udgangspunkt i kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv og for at lære at opdyrke denne evne, må man lære det sprog, som kroppen allerede taler og forstår – energiens sprog.

Energi er kroppens, sindets og sjælens fælles medium. Energi-medicin er øvelser, som bl.a. styrker dit immunforsvar og hele dit velbefindende.

Energi-medicin indvirker bl.a. på dine meridianbaner og chakra, som har stor indflydelse på din fysiske krop og sindets tilstand. Energi-medicin er meget enkle og lette øvelser, som alle kan lære. Jeg har lært energi-medicin hos Donna Eden, som er anerkendt over hele verden som en af pionererne inden for energi-medicin og som har rejst jorden rundt for at undervise i de fantastisk enkle og dybdevirkende teknikker. Har du/I lyst til at arrangere et berigende og underholdende foredrag og workshop om energi-medicin? Så kontakt mig; jeg fortæller med munter og høj energi om energi-medicin og underviser/inddrager efterfølgende deltagerne i at lære at anvende energi-medicin på en måde, hvor alle kan være med. Teknikker med super effektiv virkning, når de udføres blot 10 minutter dagligt. I løbet af aftenen vil deltagerne højst sandsynligt opleve en højnelse af deres energi tilstand og med sikkerhed få praktiseret viden med sig hjem, som kan anvendes til sig selv og sin familie.

Har du/I lyst til at booke mig til at holde foredrag om energi-medicin, så kontakt mig på nedenstående kontakt formular eller ring tlf. 2087 0552. 

Kontakt os

Send en mail med fomularen herunder, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

CLARITY WORK

3200 HELSINGE

COPYRIGHT © 2024