Logo
Logo

Healingsmassage

”D. 3. dec. 2016 røg jeg igennem et loft og har siden den gang haft daglige rygsmerter. Det første halve år var jeg ikke på arbejde og tog stærke smertestillende piller hver dag. Var til genoptræning. Jeg måtte lære at leve med smerten og startede på arbejde igen. D. 4. juni 2021 fik jeg den første behandling hos Pia, og jeg kunne allerede mærke kæmpe forskel dagen efter; for første gang i 4 ½ år havde jeg ingen rygsmerter, da jeg skulle op om morgenen. Efterfølgende kunne jeg få rygsmerter ved mit hårde tømrerarbejde, men alligevel gjorde ryggen ikke ondt næste morgen. Jeg er meget overrasket. Mine knæ har gjort ondt i 25 år, og denne smerte er også væk. Det undrer mig meget, og jeg er selvfølgelig super glad for det. Pga. en kraftig muskelspænding i venstre side af ryggen, som ikke har voldt mig smerter, fik jeg alligevel to behandlinger mere hos Pia, og muskelspændingen er næsten helt væk nu og er slet ikke generende. Jeg kan varmt anbefale behandling hos Pia.”    

                                                                 

Michael

Clairvoyance

“Da jeg aftalte tid med Pia, fik hun ud over mit navn ingen personlige oplysninger om mig. Det var mit første møde med en clairvoyant, og jeg havde ingen forudfattede meninger herom. Pia startede med at “zoome” ind på mig, stadig uden at kende facts eller data. Og til min store overraskelse passede de ord, der kom til hende, for 90% vedkommende fuldstændig på mig. Da hun pludselig fortalte om mit hidtige liv, passede det så præcis, at jeg fik kuldegysninger. Og ja, jeg fik en form for svar, som jeg tror jeg kan bruge”.

                                                                 

Anonym

Clairvoyance

”Clairvoyance hos Pia. Jeg valgte at prøve vejledning med clairvoyance hos Pia . Jeg lod først og fremmest mærke til at, det var vigtigt jeg "ikke" fortalte for meget om mig selv, samt en behagelig hensynsfuld samtale. Under forløbet dagen derpå fik jeg en oplevelse af at, blive beskrevet som menneske og ting som der var typisk mig.... Der blev belyst hændte problematikker og fremtidige ting. Vil pointere at det er vigtigt at lytte godt efter og få spurgt ind til kernen. Følte en god hensynsfuldhed, da der ofte dukker ting op i erindringerne. Efterfølgende har jeg så en opgave til at håndterer nogle ting, i det tempo det nu tillader. Jeg bestemmer selv hvor og hvornår, eller undlader noget hvis jeg synes:0)”

                                                                 

Mange hilsner K.

Clairvoyance

"En god og stærk oplevelse - og stadig lidt forundret. Forundret og rørt over, hvorledes jeg blev beskrevet som person - det giver mig mod. Forundret over klarsynet over et problem, som jeg havde parkeret langt inde i mit indre - troede jeg!! Fik hjælp og redskaber til at bearbejde dette og en nuværende låst og belastende situation. Tak for det."

                                                                 

Kh. Kirsten

Clairvoyance

"Kære Pia. 

Tak for konsultation hos dig. Det var fuldstændigt fantastisk og for mig grænseoverskridende. Jo mere jeg har bearbejdet det jo mere værdifuldt er det blevet for mig. En fuldstændig uvurderlig gave. TAK."  

                                                             

John Christensen, Gilleleje

Clairvoyance

"Jeg gik ind til timen med en vis skepsis. Forinden havde jeg opgivet det af mine efternavne, jeg aldrig bruger, da man kan læse en del om mig på nettet, og det ønskede jeg ikke, at Pia skulle forinden, men her må jeg trække min skepsis tilbage, for lige meget hvor meget man kan læse om en person på nettet, så har dette ingen indflydelse på cliarvoyance. Pia kunne beskrive mine personlige træk, som var hun en person, der havde kendt mig hele mit liv, hun vidste lige, hvor jeg skulle være stolt af mig selv, og hvilke områder jeg kunne arbejde med. Hun beskrev mine børn og fortalte mig om mit forhold til dem. Hun fik kontakt til min mor, som døde for 24 år siden. Pia beskrev hende præcis, som hun så ud som ung og hendes personlighed, hun fortalte desuden, at min mor fortrød flere situationer fra min barndom, som hvis hun kunne gøre det om igen, så ville hun godt gøre det anderledes i dag. 

Søger du en forklaring på flere aspekter i dit liv, dit forhold til dine nærmeste, og om du er på rette sted i dit liv, så kan jeg STORT anbefale at lade Pia tale med de højere magter og hjælpe dig på vej med spekulationer, som du gerne vil have svar på. 

Tak til Pia for en helt fantastisk time, den time har virkelig hjulpet mig videre i mit liv!" 

                                                 

Annemaria Franck

Clairvoyance

"Jeg har tidligere været i forbindelse med healing og shamanisme, så jeg er ikke i tvivl om, at der er flere måder at se virkeligheden på. Og at der er andre måder at kaste lys over personlige udfordringer end ved at gå til en alm. psykolog. En af fordelene ved at være hos en clairvoyant, er også at man ikke “igen” skal fortælle hele sin livshistorie, men at den clairvoyante bare fortæller, hvad hun “ser”. Men jeg havde ikke prøvet at være hos clairvoyant før jeg kom hos Pia, så jeg var naturligvis spændt. Jeg havde forberedt nogle spørgsmål dog. Pia udstrålede erfaring og sikkerhed, så snart hun åbnede døren, så jeg vidste med det samme, at jeg var i gode hænder. Jeg blev guidet til hendes lille arbejdsrum, og roligt og sikkert fortalte hun om, hvad der skulle ske. Pia sidder overfor mig med 3 meters afstand med lukkede øjne, mens jeg bliver bedt om at holde mine åbne. Pia fortæller både med ord og kropssprog, hvordan hun ser mig og hvilke personer, der har betydning i mit liv. Det er selvfølgelig meget præcist og tilsyneladende det mest aktuelle, og det jeg har brug for at vide netop nu. Hun spørger undervejs, om det giver mening, og jeg er slet ikke i tvivl, - det er spot on! Senere kan jeg spørge ind til specifikke ting og udfordrende relationer, jeg har med bestemte personer og noget uvished i min egen udvikling. Pia lukker øjnene og kommer derefter med svar. Tiden er gået og jeg har ikke flere spørgsmål. Minutter efter sidder jeg i bilen, overvældet af al den information jeg har fået og med en fornemmelse af, at alt hvad jeg har fået at vide er dyrebare beskeder, som jeg nu skal bearbejde og tænke over…”

             

Jacob Scou

Clairvoyance

"Jeg har fået stor hjælp og klarhed i mit liv, via clairvoyance hos Pia. Pia var “Spot on” mht de problemstillinger der var opstået, trods at hun ingenting vidste om mig og hvad jeg ville have svar på. Jeg gik derfra med en behagelig følelse og indre ro.”

             

Venlig hilsen Anonym

Healingsmassage

"Kære Pia. 

Traumebehandlingen af mit knæ var rigtig fin. En mærkbar mindre smerte i knæet efterfølgende. Stadig smerte i hs., er sandsynligvis den megen fugt, der har været. Jeg tænker, at på et senere tidspunkt, igen at søge en tid hos dig."

        

Tove V.

Kursus i energi medicin

Grundet personlig sygdom (læs ubalancer) fandt jeg Pias kursus i energimedicin tillokkende.

Det holdt hvad det lovede. Jeg fik masser af øvelser og gode tanker med hjem. Øvelserne kan

nemt gennemføres, også i en travl hverdag. Mit behov var personligt, men Pia mestrede at undervise, så kurset også kunne anvendes professionelt. Helt igennem anbefalelsesværdigt!

Susanne Blom

e overskrift

Kursus i energi medicin

Kroppens energier er usynlige og uvirkelige for de fleste, men kurset ændrer forunderligt på dette. Pia underviser i både tests og øvelser/ påvirkninger af energifelter, så det bliver meget synligt og mærkbart. Pia er en dygtig og indtagende underviser, og hun styrer sikkert igennem de mange distraktioner, som emnet kan indebære. Kan varmt anbefales.

Lone Blome overskrift

Clairvoyance

Jeg kan varmt anbefale Pia❤️

Pia har, med sine helt unikke kontakt til den åndelige verden og store indsigt i livet, hjulpet mig til en meget stærk kontakt til mit indre selv. Pia har på den mest respektfulde, ærlige og kærlige måde “set” mig helt ind i sjælen, og formidlet lige præcis det jeg skulle bruge for at få en dybere forståelse af mig selv og mit bidrag i verden, og mod til at finde netop min vej i livet. Jeg oplever samtidig at Pia har et stærkt og meget dybtfølt ønske om at hjælpe og formidle sin indsigt, og at den energi omfavner hele mødet med Pia. Jeg kan varmt anbefale Pia❤️

kh Annika

spændende overskrift

CLARITY WORK

3200 HELSINGE

COPYRIGHT © 2024