Logo
Logo

LYSERNÆRING

Foredrag om lysernæring

Kan man leve af Lys, Prana, Luft?

Nogle mennesker lever i bedste velgående uden at indtage fast føde.

Fænomenet lysernæring – at blive ernæret af universets energi eller af lys – er et fænomen, som bliver kendt af stadig flere og flere mennesker på vores planet.

  • Hvad er lysernæring og hvad indebærer det?
  • Hvilken betydning har fødeindtagelse for os mennesker ud over at gøre os mætte med den mæthedsfølelse, vi almindeligvis kender?
  • Hvordan kan det lade sig gøre at leve uden at spise mad?!?
  • Hvilken rolle spiller vores følelser i mæthedsfornemmelsen?
  • Er der en sammenhæng mellem indtagelse af føde og udviklingen af vores bevidsthed?

Måske er vi på vej til at udvikle en ny bevidsthed om næring til selvopretholdelse, som handler om noget helt andet, end vi hidtil har forestillet os.

Kontakt mig og book et spændende og tankevækkende – måske provokerende – foredrag og få indblik i en spirituel livsførelse uden indtagelse af fast føde.

Har du/I lyst til at booke mig til at holde foredrag om lysernæring, så kontakt mig på nedenstående kontakt formular eller ring tlf. 2087 0552. 

Udtalelse fra deltager til foredrag

"Har været til dette foredrag med Pia Hardenberg d.4. sept. 2023. Må sige det var en kæmpe AHA-oplevelse. Det føles, som om alting falder på plads og i samspil med hinanden.

Vi er energivæsener og den traditionelle opfattelse af, hvordan og hvad vi næres af, er for mit vedkommende, taget op til genovervejelse og skal nysgerrigt udforskes. Én ting er i hvertfald sikker; Energien er derude – du skal blot tage den ind! TAK"

❤️🔥💥 -Anna Olivarius.

Send en mail med fomularen herunder, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

CLARITY WORK

3200 HELSINGE

COPYRIGHT © 2024