Logo
Logo

LYDTERAPI HEALING - TONEN FRA HIMLEN

I forbindelse med mit uddannelsesforløb i ”International Certificeret Uddannelse i Vokal Lydterapi” ved Danmarks førende lydterapeut Githa Ben-David, har jeg nu tilføjet lydterapi ”Tonen fra Himlen” behandlinger til mit virke som alternativ behandler.

Jeg arbejder med lydterapi behandlinger med "Tonen fra Himlen" i samarbejde med "The White Brotherhood" i den åndelige verden ud fra den viden og træning, som jeg har fra min foreløbige uddannelse v. Githa Ben-David og min veludviklede intuition gennem mere end 30 års arbejde som alternativ behandler.

Foreløbig giver jeg primært to lydterapi behandlingsformer.

Den ene form er lydterapi behandling, hvor jeg – kort fortalt - lydscanner med en ”hung-lyd” og finder ubalancer, hvorefter der afbalanceres med vokallyde. Det kan være i dit fysiske legeme, fx på organer, på knogler og led i dit skelet, dit endokrine kirtelsystem m.m., og det kan være på ikke-fysiske systemer i dit elektromagnetiske felt, som meridianbaner og aurafelt m.m.

Den anden form er regressiv cellesang lydterapi behandlingsform, som er en traumeforløsende behandling, hvor der anvendes syngen ”Tonen fra Himlen”, og du får mulighed for at synge dig fri af et traume.

Se ”Testimonials” for udtalelser fra klienter.

Du kan læse mere om "Tonen fra Himlen" på Githa Ben-Davids website ved at klikke HER

Pia Hardenberg

kinesiolog, healer, clairvoyant, yogalærer, lydterapeut, foredragsholder.

CLARITY WORK

3200 HELSINGE

COPYRIGHT © 2024